Lähetä viesti

Hardox wearparts verkosto on SSAB:n maailmanlaajuinen yhteistyöverkosto, jonka avulla etsitään ja ratkaistaan erilaisia kulumiseen liittyviä haasteita. Materiaalin optimoinnilla saadaan selviä säästöjä aikaan elinkaarikustannuksissa, sillä kohteen käyttöikä voi jopa moninkertaistua oikeilla materiaalivalinnoilla. Toinen vaihtoehto on myös optimoida materiaalin paksuutta materiaalivalinnoilla ja saada aikaan kevyempi rakenne, jolloin hyötykuormaa saadaan suuremmaksi ja tyhjänä liikkuessa energiasäästöjä pienemmän painon ansiosta.

Olemme nyt osa tätä kattavaa verkostoa ja käytössämme on maailmanlaajuisesti kulumisen asiantuntijoita, joiden avulla pystymme ratkaisemaan haasteellisempiakin kohteita. Käytössämme on myös materiaaliuutuudet ja niihin liittyvä tietotaito.

Esimerkki sovelluksesta kun kuluvana aineena toimii hiekka ja siirrytään ”tavallisesta” teräksestä hardox450 materiaaliin

Yhdessä suunnittelu- ja vesileikkauskokemuksemme sekä asiantuntijoiden tuen myötä, löydämme varmasti parannuskeinoja kohteeseen kuin kohteeseen. Erilaisten sovellusten avulla pystymme nopeasti arvioimaan eri kulumisvariaatioita ja valitsemaan optimaalisen materiaalin kohteeseen, joka edesauttaa elinkaaren pidentämisessä. Seuraamme yhdessä loppukäyttäjän kanssa kohteen kulumista ja olemme tarvittaessa yhteydessä myös asiantuntijoihin mikäli, jotain yllättävää ilmenee.

Kulutusteräksiä on moneen eri käyttötarkoitukseen mm: iskujen vastaanottamiseen, hiovan aineen laahaamiseen, happamiin koorroosiokohteisiin sekä kuumankestäviin kohteisiin. Lisäksi kulutusteräksillä on suurehko myötöraja, jolloin voimienvastaanottokyky on suurempi kuin tavallisilla rakenneteräksillä. Katso erilaisia käyttökohteita missä kulutusteräksillä on saavutettu etuja.

Hardoxwearparts verkoston myötä pystymme myös toteuttamaan haasteellisempienkin materiaalien työstön paremman loppuratkaisun löytämiseksi. Käytössämme on myös kattava valikoima valmiita kulutuskomponentteja erikäyttötarkoituksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Haasta meidät parantamaan kulutuskohteestasi entistä kestävämpi!

/ +358 0503394778

Tervetuloa myös toimipisteeseemme keskustelemaan asiasta kahvikupin äärellä. Tai kutsu meidät käymään kohteessa niin arvioidaan tilannetta!

Katso myös hyllyssä olevat varastomateriaalimme tästä.